ÚJRA! dm ajándékkártya 2000 Ft értékben

A dm ajándékkártyával Magyarország összes dm üzletében fizethetsz. A dm Ajándékkártyán szereplő 2000 Ft felhasználható kozmetikai, illatszer, élelmiszer, babaápolás, vegyi áru, ruházat, papíráru, műszaki cikkek megvásárolására. Az ajándékkártya 10 évig érvényes, ezt követően a felhasználatlanul maradt összeg automatikusan elvész.  A kártyán lévő összeg nem kifizethető, illetve készpénzre nem váltható és nem kamatozik.

A dm nem vállal felelőséget a kártyán lévő összegért, a kártya elvesztése, valamint minden olyan károsodás esetén, amely során nem állapítható meg, hogy mekkora összeg volt a kártyán.

A dm Kft. a megrongálódott kártyát nem cseréli, értékét nem téríti meg. Kizárólag a magyarországi dm üzletekben érvényes.

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a dm az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A dm Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft