MediaMarkt 2000 forintos ajándékkártyája

160 tippelő közül ki a legjobb EGYSZÁMJÁTÉKOS?

Mit kell tenned,hogy NYERJ?

Melyik az a legkisebb szám, amire szerinted más nem tippelt? Írd be a lent található tippmezőbe! Ha tiéd a legkisebb szám, amire egyedül Te tippeltél, akkor MEGNYERTED A NYEREMÉNYT! :)

Az utalvány olyan eszköz, amelyet termékértékesítés, illetve szolgáltatásnyújtás ellenértékeként, illetve részellenértékeként kerül elfogadásra. Bármely Media Markt áruházban (így a Media Markt üzletekben és a webáruházban) felhasználható. A plasztik ajándékkártya praktikusabb, mint a készpénz vagy az ajándékutalvány, elfér a pénztárcában és nem gyűrődik.

Beváltható elektromos háztartási készülékek, valamint információs, híradás-technikai készülékek és ezek kiegészítői, tartozékai, bútor, világítási eszközök, valamint kulturális, szabadidős cikkek vásárlásához, illetve ezek házhoz szállításához.

Mivel név nem szerepel a kártyán, így nem csak a tulajdonos használhatja, hanem tetszés szerint másra is átruházható.

Ha a kártyán szereplő összeg elfogyott, a kártya újra feltölthető és tovább használható vagy másra átruházható. Ha üres ajándékkártyáját nem szeretné újra feltölteni, tartsa meg, szép gyűjteményt állíthat belőlük össze.

A plasztik kártyán maradó összeg az utolsó használattól számított 5 évig felhasználható. 

Az ajándékkártya használata egyszerű: áruházban történő fizetésnél adja át a pénztárosnak a plasztik kártyát. A fizetendő összeg a kártyán szereplő egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az ajándékkártyán szereplő összeg nem fedezi a teljes vételárat, a különbözetet más fizetési eszközzel (például bankkártya, készpénz) kell kiegyenlíteni. Az ajándékkártyán szereplő fel nem használt egyenleg készpénzre nem váltható.

 

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya a rajta szereplő egyenleg erejéig vásárlásra használható fel, más árengedményre, kedvezményre nem jogosít. Az ajándékkártyára feltöltött összeg nem kamatozik.

Az ajándékkártya jelenleg Magyarország Media Markt áruházaiban használható fel.

A kártyán lévő egyenleg nem váltható készpénzre.

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft