JYSK 2000 FORINTOS AJÁNDÉKKÁRTYA

Az ajándékkártya beváltható mind a 85 Magyarországon található JYSK áruházban, annak valamennyi termékére. Az ajándékkártya felhasználható részben és egészben, azaz ellenértékként, illetve részellenértékként kerül elfogadásra. 

Az ajándékkártyán név nem szerepel, így nem csak a tulajdonos használhatja, hanem tetszés szerint másra is átruházható.

Ha a kártyán szereplő összeg elfogyott, a kártya újra fel nem tölthető, de a kártyán lévő összeg egy másik ajándékkártyára átvezethető.

A plasztik kártyán lévő összeg 2026.02.09-ig felhasználható. 

Az ajándékkártya használata egyszerű: áruházban történő fizetésnél add át a pénztárosnak a plasztik kártyát. A fizetendő összeg a kártyán szereplő egyenlegből levonásra kerül. Amennyiben az ajándékkártyán szereplő összeg nem fedezi a teljes vételárat, a különbözetet más fizetési eszközzel (például bankkártya, készpénz) kell kiegyenlíteni. Az ajándékkártyán szereplő fel nem használt egyenleg készpénzre nem váltható.

2000 FT --- JYSK AJÁNDÉKKÁRTYA --- 2000 FT

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a JYSK az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A JYSK Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft