Müller ajándékkártya 2000 forint értékben

Több mint drogéria

A Müller üzletek hatalmas drogériaválasztékkal rendelkeznek, ami egyáltalán nem csoda, hiszen ezek a termék jelentették a közel 70 éve megalakult cég alapjait.

A fiatal fodrászmester, Erwin Müller a szülői házban nyitotta meg 1953-ban első fodrászüzletét. Felismervén a kor igényeit, a vendégeknek a mosás, vágás, szárítás mellett lehetőségük volt itt beszerezniük kedvenc samponjukat vagy az új frizurához illő parfümöt. A vendégek nagyon kedvelték ezt a szolgáltatást. A szalonban jött létre az első önkiszolgáló üzlet, de Müller saját autóján házhoz is szállította a termékeket.
 

Hamarosan több, csak drogériai termékeket kínáló üzletet nyitott, de nem elégedett meg ennyivel. Folyamatosan bővítette a kínálatot hanglemezekkel, kézműves és konyhai eszközökkel. A korábbi drogéria hamarosan egy olyan áruházzá alakult, ami széles választékával tűnt ki versenytársai közül. A pelenkától a borig, a színes ceruzáktól a fürdőszobai tisztítókig, a játékoktól a szószos kanálig, minden megtalálható az üzletekben, amire egy háztartásnak szüksége lehet. Akkoriban és napjainkban is.
 

A mai napig kiemelt szerepet kap drogéria részleg, itt rendelkeznek a legszélesebb termékpalettával, mégis a Müller sokkal több mint drogéria. Náluk minden korosztály megtalálja a számításait. Nincsenek tipikus "Müller-vásárlók", mindenki a célcsoportuk. Így volt ez régen, így van ma is és céluk, hogy így maradjon a jövőben is.

120 tipp, és a TIED lehet a 2000 Ft értékű MÜLLER AJÁNDÉKKÁRTYA

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya beváltható 2026. február 15-ig.

A Müller Drogéria Magyarország Bt. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A kártya nem újratölthető, nem visszaváltható és készpénzre nem váltható.

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.