DECATHLON ajándékkártya 2000 forint értékben

Mit kell tenned,hogy NYERJ?

Melyik az a legkisebb szám, amire szerinted más nem tippelt? Írd be a lent található tippmezőbe! Ha tiéd a legkisebb szám, amire egyedül Te tippeltél, akkor MEGNYERTED A NYEREMÉNYT! :)

NE MARADJ LE RÓLA!

A DECATHLON Ajándékkártya egy vásárlási utalvány, mellyel birtokosa egy vagy több vásárlás összegét egyenlítheti ki a Decathlon áruházakban és a decathlon.hu honlapon.

Az ajándékkártyát 2000 forint összeggel töltöttük fel.

Az ajándékkártya 2021.04.16-tól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem lehet meghosszabbítani.

Az ajándékkártya a decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és Európában található Decathlon áruházakban használható fel. Online felhasználás esetén az Aznapi kiszállítás, a 2 munkanapos kiszálltás és a 2 órás áruházi átvétel szállítási módoknál nem alkalmazható. 

Az ajándékkártya más fizetési módokkal is kombinálható (készpénzes vagy bankkártyás fizetés, stb.).

Az ajándékkártyán található összeg beváltható egy összegben vagy részletekben. A kártya elvesztésérért vagy ellopásáért a Decathlon nem vállal felelőséget. A kártya nem újratölthető és nem személyhez kötött. 

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a Decathlon az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A Tízpróba Magyarország Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.