Auchan ajándékkártya 2000 forinttal feltöltve TESZT

Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat bármely Auchan áruház választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével lehet/kell megfizetni. Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a vásárlás dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényessség lejáratát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. A kártya a lejárat után nem tölthető újra. Az Auchan Magyarország Kft. nem vállalja a felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, az Auchan az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

Az Auchan Magyarország Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.