2000 forinttal feltöltött Deichmann ajándékkártya

Mit kell tenned,hogy NYERJ?

Melyik az a legkisebb szám, amire szerinted más nem tippelt? Írd be a lent található tippmezőbe! Ha tiéd a legkisebb szám, amire egyedül Te tippeltél, akkor MEGNYERTED A NYEREMÉNYT! :)

Több, mint 100 Deichmann üzlet mellett online is rendelhetsz divatos cipőik és táskáik közül. A folyamatosan bővülő és megújuló kínálatban újdonságként, már sportruházati termékeket is találsz a nagy világmárkák közül, mint az Adidas és a Nike. Mindemellett az Online Exclusive kategóriában olyan termékeket is kínálnak, amelyeket az üzleteikben biztosan nem találsz meg, így garantálják a divatrajongóknak, hogy megjelenésük még egyedibb lesz. Minden női, férfi, gyerek kategóriában a divatot szem előtt tartva az aktuális szezonnak megfelelő termékeket mutatnak be.

Egy nő sosem éri be egy cipővel, hiszen mindig a divatos megjelenésre törekszik. Folyamatos késztetést érzünk, hogy beszerezzük a legújabb tűsarkú körömcipőnket, szandálunkat, papucsunkat, balerinánkat. Ám legyen ősz vagy tél, erre az évszakra is kínálnak divatos bokacipőket, bakancsokat, bokacsizmákat, hosszú szárú csizmákat.

A férfiaknál a stílus, az évszak és az alkalom az, ami új lábbeli vásárlására késztet, így igyekeznek az ő igényeiket is kiszolgálni a megfelelő cipővel. Legyen az egy alkalmi cipő, egy sportos sneaker, laza vászoncipő, vagy futócipő. A téli időszakban bakancs, vagy túracipő.

Az első lépések megtételétől egészen a tini korosztályig náluk minden gyerek megtalálja a lábának legmegfelelőbb gyerekcipőt. A kínálatot számos babacipő, tépőzáras cipő, félcipő, sportcipő és sneaker gazdagítja. Nyáron a kényelmes viseletről a szandálok és papucsok gondoskodnak, télen pedig a csizmák, bakancsok, hótaposók veszik át a főszerepet.

A Deichmann a cipőápolásra is gondol, így online talpbetétek és ápolószerek közül is válogathatsz, hogy a cipőd élettartamát megnöveld.

NE MARADJ LE RÓLA!

 

 

Az ajándékkártya a kibocsátásától számított 3 évig (2024.02.15.) érvényes a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. minden üzeltében. A kártyán található összeg beváltható egy összgben vagy részletekben. A kártya elvesztésérért vagy ellopásáért a Deichmann nem vállal felelőséget. A kártya nem újratölthető és nem személyhez kötött. 

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a Deichmann az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.