2000 forintos IKEA ajándékutalvány

Egy jó ajánlatnak mindenki örül, és mi mindent megtesznek azért, hogy minél több terméket kínáljanak kedvező áron. Nézd meg az IKEA Family ajánlatait, szerezd meg a kollekcióik utolsó darabját, de ne habozz sokáig. Az ajánlatok közül van ami csak korlátozott ideig érvényes.

Csodás otthon 3000 Ft alatti termékekkel
A stílus a részletekben rejlik, ezért rengeteg termék közül válogathatsz már akár 3000 Ft alatt is. Ha kis apróságokra vágysz, hogy feldobd az otthonod, esetleg konyhai eszközöket szeretnél vagy netán mutatós dekorációt keresel az üresen álló polcodra, bátran szabadjára engedheted a fantáziád anélkül, hogy a pénztárcád miatt aggódnod kellene.
 

Az IKEA-ról
Ingvar Kamprad 1943-ban alapította meg az IKEA-t a fákkal övezett svédországi kisvárosban, Älmhult-ben. A vállalkozás a kezdetekkor még katalógusból megrendelhető és postai úton szállító szolgálatásként működött. Mára azonban olyan globális lakberendezési márkává nőtt, amely a világ minden táján a megfizethető árakat, a dizájnt és a kényelmet jelenti az embereknek. Nagy utat tettek meg a szerény kezdetektől, de a jövőképük nem változott: szebb hétköznapokat szeretnének teremteni az emberek többsége számára. Ismerd meg az IKEA történetét, az örökségüket, hogy mi vezérli őket még ma is, és miként próbálnak pozitív hatást gyakorolni az emberekre és a bolygónkra.
 

Tények és Adatok
Többféle vállalat, szervezet és személy – együtt – formálja az IKEA-t. Minden egyes ember, ötlet és megoldás hozzájárul a nagy képhez. 

Az IKEA kiskereskedelmi üzletága 38,8 milliárd eurós forgalmat generált 2018-ban. Ennek nagy része olyan nagyszerű együttműködéseknek köszönhető, melyek inspirálóan hatottak rájuk és kihívást állítottak eléjük, hogy még jobb termékválasztékot teremthessenek.

Az otthoni hétköznapok
Az otthoni hétköznapok iránti rajongásuk teszi az IKEA-t azzá, amivé vált – és ez mostanában mindennél fontosabb. Ezért kérdeznek meg évente több ezer embert arról, hogy számukra mitől válnak szebbé az otthoni hétköznapok. Így segíthetnek, hogy az otthon ne csak a túlélésre, hanem a kiteljesedésre alkalmas hely legyen.

A lakberendezés iránti rajongásuknak köszönhetően különleges tudásra tettek szert. Tudják, mit jelent az otthonosság. Ismerik, mire van szükség az otthonokban: privát térre, kényelemre, saját holmikra és biztonságra. És annak is tudatában vannak, hogy a dizájn mindenkié, ezért IKEA demokratikus dizájnelveinek köszönhetően olyan fenntarható megoldásokat kínálhatnak, amelyek mindenki számára megfizethetők és elérhetők. Ezek az ismeretek teszik lehetővé számukra, hogy megértsék az emberek jelenlegi igényeit és álmait, és mindezeknek a jövőben is megfeleljenek, amikor csak szükségük van rájuk.
 

Nyeremény feltételei

Hogyan működik az ajándékkártya? Ugyanúgy, mint a készpénz. Ezzel a kártyával bármelyik IKEA áruházban vásárolhatsz. A vásárlási összeg a pénztárnál, fizetéskor kerül levonásra a kártya egyenlegéből. Ha ellenőrizni szeretnéd a kártya egyenlegét, látogass el a legközelebbi IKEA áruházba, ahol a kártyát igény szerint fel is töltheted. A kártya nem használható addig, amíg a pénztárnál nem aktiválják.

A kártya az első feltöltéstől (2021.05.15.) számított 5 évig érvényes.

Az IKEA Lakberendezési Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Játékszabályzat

A TIP-WIN oldalon a nyereményekért egy egyszerű játékra invitálunk, melyhez szükséges stratégia, előrelátás és egy csöppnyi szerencse. 

A játék menete

Youtube videó

Minden játékos választ egy pozitív egész számot.
Az a nyerő szám, amelyet egyedül egy játékos választott, és amely a legkisebb a választott számok közül.

A két feltétel közül tehát MINDKETTŐNEK teljesülnie kell!

Példa

Tegyük fel, hogy a forduló 20 számos, tehát húsz játékos játssza.
A beérkezett számok: 10;12;2;4;3;1;6;5;2;1;4;3;2;6;5;7;10;11;8;9;
Növekvő sorrendben: 1;1;2;2;2;3;3;4;4;5;5;6;6;7;8;9;10;10;11;12;

Ebben a fordulóban a 7 nyert, mert az a legkisebb szám, amit egyedül választott a nyertes játékos.

A forduló indulásakor meghatározott játékosi létszám beteltével a játék lezárul. A legkisebb és egyedül érkező számot választó játékost értesítjük nyereményéről.