Hirdetés feltöltése. Hogyan?

A hirdetések indítása csak pár percet vesz igénybe. Itt olvashatja 4 egyszerű lépésben, hogyan tegye

Javaslat: Gyorsabb a hirdetésfeladás, ha a hirdetés szövegeit, YouTube linkjeit és a képeket előre előkészíti.

 

1. Kattintson a PROFIL oldalon található HIRDETÉSEIM menüben található ÚJ HIRDETÉS FELADÁSA gombra!

Tip-Win hirdetés indítása

 

2. Válassza ki az elképzelésének legmegfelelőbb sablont, majd kattintson a KÖVETKEZŐ gombra!

3. Töltse fel hirdetését képekkel, YouTube linkekkel és szövegekkel!

Erre a kis szem ikonra kattintva megnézheti, hogy a feltöltés azon része hol fog megjelenni a hirdetésben. 

Tip-Win

 

1 ALAPADATOK

Először a főoldali listaelemeket, majd a Carousel (főoldali kiemelt tartalom) képét és szövegét töltheti fel. A képek és szövegek a Tip-Win kezdőoldalán jelennek meg.

2 HIRDETÉS

Az Ön által felajánlott nyereményt mutathatja be részletesebben, az előkészített szövegek, YouTube linkek és képek segítségével. Használja ki a lehetőségeket, hiszen a Tip-Win által biztosított lehetőségeknek köszönhetően hagyományos értelemben véve több, mint 1,5 oldalnyi felület áll partnereink rendelkezésére.

A jobb vizuális élményért a fejléc blokk fényképe min. 2000x400 pixel felbontású a média blokkok képei min 1200x400 pixel felbontásúak legyenek.

3 NYEREMÉNY

Rögzítse a nyeremény átadásának feltételeit (pl.: időpont egyeztetése szükséges-e, a nyeremény lejárati dátuma, helyszínre utazás költségét ki állja, mekkora létszámra szól a nyeremény, mi az előírt öltözet, stb.), a nyereményként felajánlott szolgáltatás vagy termék értékét! Amennyiben a beváltás helyhez kötött, úgy annak helyszínét is megadhatja, ezt a főoldalon található térképen is megjelenítheti. Amennyiben rendelkezik saját PDF  formátumú VOUCHERrel, annak feltöltését itt teheti meg.

4 KAPCSOLAT

A hirdető cég nevét, telefonját, e-mail címét és WEB címét adhatja meg. A Tip-Win lehetőséget biztosít az oldalon futó játékoktól függetlenül történő kapcsolatfelvételre. Az oldal semmilyen szabályzatával nem ellentétes, ha a játékosok a nyereményeket felajánló partnerekkel a forduló vége előtt felveszik a kapcsolatot.

 

4. A feltöltés közben a pillanatnyi állapotot bármikor elmentheti vagy megnézheti. Amennyiben elkészült a hirdetés, küldje el a Webadminnak jóváhagyásra. A játék indulásáról e-mailben értesítjük.

Tip-Win

 

KATTINTSON IDE, ÉS INDÍTSA EL ELSŐ NYEREMÉNYJÁTÉKÁT!