2000 forintot érő DECATHLON ajándékkártya

Mit kell tenned,hogy NYERJ?

Melyik az a legkisebb szám, amire szerinted más nem tippelt? Írd be a lent található tippmezőbe! Ha tiéd a legkisebb szám, amire egyedül Te tippeltél, akkor MEGNYERTED A NYEREMÉNYT! :)

NE MARADJ LE RÓLA!

A DECATHLON Ajándékkártya egy vásárlási utalvány, mellyel birtokosa egy vagy több vásárlás összegét egyenlítheti ki a Decathlon áruházakban és a decathlon.hu honlapon.

Az ajándékkártyát 2000 forint összeggel töltöttük fel.

Az ajándékkártya 2021.04.16-tól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem lehet meghosszabbítani.

Az ajándékkártya a decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és Európában található Decathlon áruházakban használható fel. Online felhasználás esetén az Aznapi kiszállítás, a 2 munkanapos kiszálltás és a 2 órás áruházi átvétel szállítási módoknál nem alkalmazható. 

Az ajándékkártya más fizetési módokkal is kombinálható (készpénzes vagy bankkártyás fizetés, stb.).

Az ajándékkártyán található összeg beváltható egy összegben vagy részletekben. A kártya elvesztésérért vagy ellopásáért a Decathlon nem vállal felelőséget. A kártya nem újratölthető és nem személyhez kötött. 

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, a Decathlon az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

A Tízpróba Magyarország Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft