2000 forintos Auchan ajándékkártya

Az ajándékkártya birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat bármely Auchan áruház választékából, fizetéskor az adott vásárlás összege levonásra kerül a kártya egyenlegéből. A kártya birtokosa az ajándékkártyát a kártya aktuális egyenlege erejéig használhatja fizetőeszközként, amennyiben a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével lehet/kell megfizetni. Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, a kártya visszavásárlására nincs mód. Az ajándékkártya a vásárlás dátumától számított 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényessség lejáratát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. A kártya a lejárat után nem tölthető újra. Az Auchan Magyarország Kft. nem vállalja a felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért. A kártya elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.

Nyeremény feltételei

Az ajándékkártya készpénzre nem váltható, az Auchan az ajándékkártya értékéből nem ad vissza, az teljes egészében levásárolandó, ezért szíves megértésedet kérjük.

Az Auchan Magyarország Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft