2000 forintos ajándékkártya a TAKKO-tól

Mit kell tenned,hogy NYERJ?

Melyik az a legkisebb szám, amire szerinted más nem tippelt? Írd be a lent található tippmezőbe! Ha tiéd a legkisebb szám, amire egyedül Te tippeltél, akkor MEGNYERTED A NYEREMÉNYT! :)

Az ajándékkártya beváltható mind az 53 magyarországi TAKKO üzletben. Válogass a ruhák és kiegészítők közül azzal a boldogító tudattal, hogy az üzletben kapott kedvezményen túl Te további 2000 forinttal olcsóbban jutsz hozzá a már megszokott TAKKO minőséghez.

Keresd fel a hozzád legközelebb lévő üzletet! Biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő ruhadarabot.

A divat és a trendek iránti lelkesedés az az ösztönző, ami a Takko Fashiont már 30 éve Németország és Európa egyik vezető divatcégévé teszi. Nálunk 1982 óta egybeolvad az innováció iránti lelkesedés, a dinamika és a divat – egy olyan egyveleg, ami folyamatosan előre hajt és lehetővé teszi növekedésünket. Ez különböztet meg bennünket másoktól. És sikerünk a bizonyíték: a regionális divatkereskedőből nemzetközi márkává válva a Takko Fashion egyaránt nevet szerzett a vásárlók és a versenytársak között is.

Azonban a Takko Fashion márka mögött nem utolsó sorban emberek állnak, akik ezt a sikert előmozdítják. Nálunk személyiségek dolgoznak, akik velünk együtt profin, fogékonyan és lojálisan járulnak hozzá a vállalat sikeréhez, és nem félnek attól sem, ha néha akadályok állják útjukat.

Nyeremény feltételei

A kártyán lévő összeget Magyarország bármelyik Takko Fashion üzletében levásárolhatod. A fennmaradó összeget egy új kártyán írják jóvá. Készpénzfizetés nem lehetséges. A kártyára feltöltött 2026. december 31-ig érvényes. A kártya elvesztése vagy eltulajdonítása esetén az egyenleget a Takko Fashion nem téríti meg. A Takko Fashion nem vállal felelősséget harmadik fél általi visszaélés estén. A kártya felmutatója jogosult annak használatára. A kártya zárolása nem lehetséges. A kártya egyenlegére kamatot nem számolunk fel.

A Takko Fashion Kft. nem szervezője a játéknak. Minden kérdéssel vagy észrevétellel keresd a Tip-Win-t!

A forduló végén a nyertessel a Tip-Win felveszi a kapcsolatot, és az ajándékkártyát postai úton jutattja el neki. Rossz postacímre küldött, elveszett, ellopott, sérült kártyáért a játékszervező felelőséget nem vállal.

Teljes ár
2000 Ft